Forum - uwagi, opinie, sugestie

Czyli miejsce, gdzie możecie zgłaszać uwagi i propozycje na temat probasket.pl, a także przeczytać ogłoszenia od administracji.

Re: Forum - uwagi, opinie, sugestie

Postprzez FRK » 25 Sie 2009, 14:04

Irytuje mnie system oznaczania tematów - nie mogę się jakoś ogarnąć z informacją co jest przeczytane, co jest nie przeczytane, gdzie się pojawiły nowe posty, które tematy są podpięte... gubię się w tym bo to jest jakoś mało czytelne. :roll:
Awatar użytkownika
FRK
Rookie

Dołączenie: 22 Sie 2009, 07:15
Miejscowość: Jelenia Góra

Postprzez Redman » 26 Sie 2009, 21:01

Podpisuje się pod postem Freaka w ogóle nie przejrzyste.

BTW Ma ktoś kontakt z Drible może reaktywacja tępienia leszczy z allegro.
Redman
Rookie

Dołączenie: 20 Lip 2009, 22:59

Postprzez TheOakman » 17 Paź 2009, 19:54

Nic się nie dzieje! za mało reklamy! moje sugestie:

-każdy związany z probasket.pl powinien na swoich blogach, innych forach, stronkach etc. zamieszczać odnośniki do forum, albo jego reklamę.

- proponuję też każdy ważniejszy news z probasket.pl zamieszczać od razu na forum, tak aby tam można (było sobie podyskutować. Przy każdym newsie można dać odnośnik -> Dyskutuj albo coś takiego (z czasem może usunąć opcję komentarzy? komentować tylko na forum i tyle!)

nie macie konkurencji w kraju, dlaczego tego nie rozwijać więc? póki jest jakiś tam boom na kosza w Polsce... Forum to dobre miejsce do rozreklamowania swoich produktów (zobaczcie co zrobili z forum sportowego w stanach http://www.tmuscle.com, złota żyła! połączono serwis informacyjny ze sklepem i forum) i ogólnie kosza! Dobrze pokierować młodzików i na pewno będą z chęcią się w to bawili a i starsi coś z tego wyciągną....

- no i trzeba tych kilka praktycznych działów, jak trening kosza, szczególnie reklamować, mądrze i bardziej niż NBA nawet. W końcu to dyscyplina sportowa i dużo młodych w to gra, na pewno szukają informacji, a naprawdę... W Polsce nie ma nic! no i te informacje o turniejach, streetballach i imprezach, obozach itp. Niektórzy żyją z gry na asfaltach i na pewno serwis informujący ich o tym to coś potrzebnego. Zdjęcia z imprez, opisy, miejsca itd... znajdą się ludzie którzy w tym siedzą i sami rozpropagują dalej... no ale trzeba przynajmniej jednego admina co siądzie na necie i poszuka przez godzinkę takich info.

Moje sugestie! rozważcie je please... No i czy jest tu w ogóle jakiś admin??????
Awatar użytkownika
TheOakman
Rookie

Dołączenie: 21 Lip 2009, 13:42
Miejscowość: Wrocław

Postprzez loqsh1 » 19 Paź 2009, 07:43

może by jakiś mod się pojawił raz na jakiś czas w hydeparku i usunął ogłoszenia?
można by od biedy napisać regulamin, który by ogłoszeń zakazywał, albo tylko w jakimś określonym temacie.
loqsh1
Rookie

Dołączenie: 24 Sie 2009, 21:05

Postprzez olka1166 » 03 Gru 2009, 16:20

Heej:]
Słuchajciee... mam ogroomną prosbe :)
Niedługo jade z koleżanką i szkolną drużyną koszykówki chłopców na mecz PGE Turowa Zgorzelec.
A z racji ze mieszkam w Łodzi nie wiele wiem o koszykówce O Turowie itp.
A nie chciała bym wyjść na głupią... Zmieżając do końca bardzo proosze kogoś o jakies infoo ogólne na temat koszykówki jakies nazwiska graczy kluby itp. wyniki meczów...;D

Była bym bardzoo wdzięcznaa...;] z góry dziękuję...:* :oops:
PS nie wiedziałam za bardzo gdzie napisać i napisałam tuu:) :?
olka1166
Rookie

Dołączenie: 03 Gru 2009, 16:07

Postprzez Key » 10 Sty 2010, 22:33

Nawet bym Ci pomogl, ale nie wiem od czego zaczac :P Sprecyzuj pytanie ;]
Awatar użytkownika
Key
Rookie

Dołączenie: 06 Sie 2009, 22:14

Postprzez Czupa » 18 Maj 2010, 13:26

Chciałem się zapytać czemu nikt nic nie robi z tym g..nianym spamem który od jakiegoś czasu pojawia się wszędzie. Taki rozwój sytuacji zabije forum
Czupa
Rookie

Dołączenie: 14 Sie 2009, 01:01

Poprzednia

Powróć do Ogłoszenia parafialne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość