Tak sobie wlasnie z Dreadem rozmawiam, ale mniejsza z tym nawet. Nie mam nic do naszej reprezentacji, Ci co grali, grali jak umieli, moim zdaniem Lampe sie zajebal po pierwszej rundzie no ale to jego problem; wszyscy jada na Logana, ale co on mogl zrobic? On nie jest od rozgrywania, on nie moze grac na 3 pozycjach. Pomijam juz chujowa promocje tych mistrzostw; chodzi o sam wynik. Wedlug mnie tragiczny nie byl, bo jak kupiowalem przed Euro bilety do Lodzi to sam niewiedzialem czy w ogole w tej Lodzi beda. Byli i chwala im za to; choc awans do TOP 8 to bylo to na co po cichu liczylem.
Co waszym zdaniem zawiodlo i co ewentualnie trzebaby poprawic zeby na nastepnej imprezie bylo lepiej; zeby wkoncu Polska zainteresowala sie jednym z najpopularniejszych sportow a nie kurwa skokami narciarskim ktorych nikt na swiecie nie oglada albo siatkowka ktora jest babskim sportem; bo mi osobiscie az sam nie wiem czy zal czy szkoda, ze tak fajny sport ma tak malo odbiorcow; fakt graja chlopaki na boiskach,ale te chlopaki to nie 40 milionow.